2008 FALL EXAMINATION SCHEDULE

DATE	EXAMINATION	TYPE*	LENGTH	TIME
Thurs. Oct 30	FSA Exams (Room A) AFE: Advanced Finance/ERM FETE: Financial Economic Theory & Engineering Exam (Finance/ERM/Investment) DP-IU: Individual Life & Annuities United States – Design & Pricing DP-IC: Individual Life & Annuities Canada – Design & Pricing DP-GH: Group and Health – Design & Pricing	WA	**6.5 hours	8:30am – 11:45am and 1:30pm – 4:45pm
	FSA Exams (Room B) • DP-RU: Retirement Benefits United States – Design & Pricing	WA	**3 hours and 45 minutes	8:30am – 12:15pm
	FSA Exams (Room C − Offered only in Canada − unless requested) • DP-RC,A: Retirement Benefits Canada − Design & Pricing, Segment A	WA	**4 hours and 45 minutes	8:30am – 1:15pm
	FSA Exams (Room D – Offered only in Canada – unless requested) • DP-RC,B: Retirement Benefits Canada – Design & Pricing, Segment B	WA	**1 hour and 45 minutes	2:00pm – 3:45pm
Mon. Nov. 3	Exam C Construction and Evaluation of Actuarial Models	МС	4 hours	8:30 am – 12:30 pm
Tues. Nov. 4	Exam MLC Actuarial Models – Life Contingencies Segment	MC	3 hours	8:30am – 11:30am
	Exam MFE/3F Actuarial Models – Financial Economics Segment	МС	2 hours	2:00pm – 4:00pm
Wed. Nov. 5	EA-2, Segment A Pension	MC	4 hours	8:30 am – 12:30 pm

^{*}MC = Multiple Choice

^{*}WA = Written Answer

^{**}Includes appropriate read-through time